NLG Arbo Drechtsteden

Veerweg 165
3351 HC  Papendrecht

papendrecht@nlg-arbo.nl
078-6449123

 

Advies op niveau met de menselijke maat, voor zowel werkgever als werknemer. Onze casemanagers zijn allemaal gecertificeerd, er is meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring verzameld om verzuimtrajecten in alle soorten en maten te kunnen begeleiden.
Een prettige werksfeer, contact met elkaar en uiteraard gezondheid vinden wij net zo belangrijk voor onze klanten als voor onszelf en onze collega’s.

 

NLG - Papendrecht
Benevia
EVR

Betrokken en professioneel, waarbij zowel de belangen van werkgever en werknemer goed bewaakt worden. | Paul Puts, Dechra

De samenwerking met de casemanager is erg plezierig we worden echt ontzorgd.

Belangrijk is de sfeer ; Een en al gezelligheid incl. (digi)borrels en dollen met speelgoedgeweertjes. Maar er wordt ook serieus gewerkt. We hebben een bedrijfskantine waar een cateraar de lunch verzorgt met als thema ‘gezond, vers, biologisch en van lokale boeren’.
Wat wij belangrijk vinden: dat werknemers met plezier naar hun werk gaan, want dat levert ook weer tevreden klanten op.

Beter één zieke in de lucht dan tien in de hand. Sandra Scheepsbouwer

Een dag bij NLG Arbo is nooit hetzelfde, iedere dag zijn er wel weer nieuwe vraagstukken en proberen wij de werkgever en werknemer zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de vaak lastige periode van verzuim. Het is dan ook fijn als het lukt om de balans terug te vinden en de werknemer weer aan het werk te helpen.

De klant is bij ons koning, maar wij zijn niet de hofnar. Kees Boer