NLG Arbo Noord-Oost

Hoofdstraat 28
7901 JP Hoogeveen

hoogeveen@nlg-arbo.nl
0528-745682

Wij staan altijd voor u als werkgever en voor uw werknemer klaar . We zijn gevestigd in Hoogeveen en veel klanten komen uit deze omgeving. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is dat de werkgever én de arbeidsongeschikte werknemer professionals om zich heen hebben die zijn of haar taal spreekt. Daarom staan wij letterlijk middenin onze regio en werken we graag samen met lokale partijen die hier uitstekend bij aansluiten.
Wij vinden het belangrijk dat we op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Natuurlijk met een kritisch oog. Dat houdt ons allemaal scherp!

We houden van snel schakelen en geven heldere en duidelijke informatie.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Groet, Henriëtte, Lydia en Rigtje

NLG Arbo Noord-Oost
NLG Arbo - Uiterwijk

Arbeidsongeschiktheid is ingrijpend. Daarom streef ik altijd naar het vinden van de beste oplossing die mensen verder helpt, en zorgt voor voortgang in het re-integratieproces. Mijn liefde voor het vak maakt dat ik graag een stapje extra zet om zo het verschil voor werkgevers én werknemers te maken. Persoonlijk contact vind ik hierbij erg belangrijk.

Als casemanager wil ik recht doen aan de situatie en zoek ik naar oplossingen. Daarbij vind ik het belangrijk dat alle partijen over dezelfde informatie beschikken en maak ik zowel de werkgever als de arbeidsongeschikte werknemer bewust van de eigen verantwoordelijkheden. Het is mijn visie om altijd een stap vooruit te denken en op deze manier perspectief te bieden.

NLG Arbo Noord-Oost