NLG Arbo Oost

Bezoekadres: Sportlaan 4a, Heerde
Postadres: Postbus 1, 8180 AA Heerde

oost@nlg-arbo.nl
0578-200100 

Elke dag helpen wij onze klanten bij het begeleiden van zieke medewerkers en denken we mee over verzuimpreventie. Dit doen we op een eerlijke en professionele manier. Wat NLG Arbo Oost onderscheidt, is dat wij daarbij altijd het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen voorop stellen. We stellen onze medewerkers in staat om de zorgen van mensen weg te nemen en daarmee zekerheid te bieden. Onze ambitie is om iedereen een beetje gelukkiger te maken. En dat doen we met professionele medewerkers die eerlijk advies geven en graag werkgevers en hun werknemers willen helpen.

NLG Arbo Oost is onderdeel van de Veldhuis Adviesgroep. Veldhuis Advies bestaat al bijna 55 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot één van de grootste risicomanagers en financieel adviseurs in de regio Apeldoorn, Zwolle, Kampen, Harderwijk. Algemeen directeur Bob Veldhuis vertelt: “Wij streven naar tevreden klanten. Professionaliteit en deskundigheid zijn daarin erg belangrijk. Daarom investeren wij in de ontwikkeling van onze medewerkers. En we besteden veel aandacht aan hun geluk en gezondheid: Elke dag is er onbeperkt vers fruit beschikbaar en serveren we een gezonde lunch. Daarnaast werken we op ons kantoor volgens de principes van ‘Dynamisch werken’. Uit het MTO blijkt dat medewerkers zich hierdoor fitter zijn gaan voelen en ook thuis meer gezonde keuzes toepassen. Wij geloven dat gelukkige medewerkers bijdragen aan tevreden klanten. Door onze manier van werken slagen wij erin om van onze klanten ambassadeurs te maken. In de afgelopen jaren is onze klantwaardering gestegen tot een 9.

NLG Arbo Oost

Wij hebben NLG-Arbo leren kennen als een zeer plezierige en ervaren sparingspartner. Voor alle vragen kunnen we terecht. Prima terugkoppelingen op allerlei gebied. Echt een aanbeveling waard!

Wat ons werk zo mooi maakt is de afwisseling. Verzuim is altijd maatwerk. Mensen zijn verschillend, ziektebeelden zijn verschillend, werkomstandigheden zijn verschillend… dus geen dossier is gelijk. De uitdaging is dan om samen met de werkgever en de werknemer naar passende mogelijkheden te zoeken. Juist met het leveren van maatwerk maken wij het verschil!

Wat ik boeiend aan mijn werk vind, is om samen met een werkgever en werknemer te zoeken naar de re-integratiemogelijkheden, bij voorkeur in zijn of haar eigen werk. Lukt dit niet, dan zoeken we naar andere oplossingen. Bij iedere verzuimmelding is de situatie weer anders en dat houdt mij scherp. De vele contactmomenten die ik dagelijks heb met werkgevers, werknemers en dienstverleners binnen mijn netwerk maken voor mij het verschil. Geen werkdag is hetzelfde.