Het lijkt misschien een vanzelfsprekendheid, maar dat is het niet. De auditor heeft de certificering weer verlengd voor 2022 voor NLG Arbo B.V. Dit is het resultaat van onze gezamenlijke inspanning, telkens puntjes op de “i” zetten, gefocust aan ons kwaliteitsmanagement werken.

Certificering is de bewijslast voor je kwaliteit | We streven de hoogste kwaliteit na, maar dat zul je ook in de praktijk moeten bewijzen. Certificering is de bewijslast voor je kwaliteit. Het maakt je wijze van werken transparant en geloofwaardig. Het is voor onze medewerkers, klanten, (keten)partners en leveranciers een fundament waar ze op kunnen vertrouwen.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. En dat is maar goed ook. Je zult het ieder jaar weer opnieuw moeten ‘verdienen’, tot op detailniveau. Het klinkt misschien gek, maar ik vind dat een fijn idee. Het dwingt je om bij de tijd te blijven, alert te blijven en het helpt je om steeds beter te worden. Certificering is iets wat we bij NLG Arbo dan ook omarmen.

En als het dan ook weer ‘binnen is’, dan komt de trots op onze teamprestatie. Op hoe ieder van ons hieraan zijn of haar bijdrage heeft geleverd. Ik feliciteer ons team dan ook van harte. Het is echt een prestatie. En geen vanzelfsprekendheid.