NLG Arbo Gouda

Kampenringweg 45D,
2803 PE Gouda

team@nlg-arbogouda.nl
088 272 33 90

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg. Daarom staan de casemanagers van NLG Gouda voor u klaar om u en uw medewerkers te begeleiden als het gaat om verzuim. Daarbij bieden wij meer dan alleen de vertrouwde advisering bij arbeidsongeschiktheid. Integraal gezondheidsmanagement betekent namelijk ook: uw medewerkers gezond houden en uitval voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen
Voorkomen is beter dan genezen. Preventie speelt daarbij een belangrijke rol. Onze casemanagers komen daarom niet pas in actie als een medewerker ziek is. Zij adviseren u ook hoe u dit kunt voorkomen. Dit doen zij door goed naar u te luisteren, door te vragen en met u mee te denken. Wilt u liever een uitgebreider advies over duurzame inzetbaarheid? Ook daarmee helpen wij u graag verder.

 

NLG Arbo - Gouda
NLG Arbo - Millenaar
NLG Arbo - Klap
NLG Arbo - VMD Koster verzekeringen

Thank you so much. Your support with her case has been really appreciated.

Dankjewel! Jij nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service. Je hebt het proces goed begeleid en duidelijkheid gegeven op vragen die wij hadden.
Laten we hopen dat ik geen verdere gezondheidsproblemen meer krijg waarbij ik van jullie services gebruik moet maken.

Ik ben er weer hoor! Dank voor al je steun de afgelopen weken. Je hebt echt een waardevolle ondersteuning geboden tijdens mijn afwezigheid. Waardeer ik enorm.